5 ANYS

DITES

CADA MES TREBALLAREM UNA DITA! AQUÍ TENIU LES DUES PRIMERES...



ELS NOSTRES GRUPS

COM SABEU, EN MOLTS MOMETS DEL NOSTRE DIA A DIA ENS ORGANITZAM EN PETIT GRUP. UNA DE LES FEINES QUE HEM FET AQUESTES PRIMERES SETMANES DE CURS HA ESTAT TRIAR UN NOM I FER UN DIBUIX COL·LABORATIU QUE REPRESENTI CADA UN D'AQUESTS GRUPS. MIRAU MIRAU!!

LLEOPARDS


LLEONS


CONILLS


ÀGUILES



FILLETS I FILLETS DE 5 ANYS!





BENVINGUDES FAMÍLIES!

AQUÍ TENIU LA PRESENTACIÓ DE LA REUNIÓ DE PRINICPI DE CURS.
GRÀCIES PER VENIR!



BON ESTIU A TOTS I TOTES!



FINAL DE CURS

ELS DARRERS DIES D'ESCOLA D'ENGUANY VAN SER MOLT INTENSOS. PRIMER, VAM REBRE UNA VISITA MOLT ESPECIAL: EN JOAN FLAMETES! A TOTS A TOTES ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM VEURE-LO BALLAR!!!!
TAMBÉ VAM FER JOCS AL PATI: QUE VE EL LLOP, UN DOS TRES DURO, JOCS AMB GLOBOS... VA SER UNA XALADA!!!!





REUNIÓ DE FINAL DE CURS

AQUÍ TENIU LA REUNIÓ DEL PASSAT DIJOUS.
GRÀCIES PER VENIR!!

 



PROJECTE

AQUÍ VOS DEIXAM ALGUNS DELS VÍDEOS QUE HEM VISUALITZAT PER TREBALLAR ALGUNS ASPECTES RELACIONATS AMB EL PROJECTE D'AULA: COM EXPLOTEN ELS VOLCANS?




 

EN AQUEST ENLLAÇ PODEU APRENDRE MÉS COSES SOBRE ELS VOLCANS QUE HI HA AL PLANETA TERRA!!

EXCURSIÓ A L'ALBUFERA DES GRAU

LA SETMANA PASSADA, ELS FILLETS I FILLETS DE LA CLASSE DELS PERSOATGES VAM ANAR D'EXCURSIÓ A L'ALBUFERA DES GRAU. EL TÍTOL DE L'ACTIVITAT ERA: QUI VIU A L'ALBUFERA?
ALLÀ VAM DESCORIR QUE A L'ALBUFERA HI VIUEN MOOOOOLTS ANIMALS, COM LES FOTGES, LES ÀNNERES, ELS AGRONS... TAMBÉ RATOLINS, RATES SARDES...
TAMBÉ VAM APRENDRE D'ON PROVÉ L'ARENA QUE TROBAM A LA PLATJA. VA SER MOLT INTERESSANT.
VAM PASSAR UN MATÍ FANTÀSTIC!


FESTA DE LA BIBLIOTECA

EL PASSAT DIVENDRES DIA 23 D'ABRIL VAM CELEBRAR LA FESTA DE LA BIBLIOTECA, AMBIENTADA EN EL PERSONATGE DE MAFALDA.
DESPRÉS DEL PATI VAM ORGANITZAR L'AULA EN 6 TALLERS I ELS FILLETS I FILLETES ANAVEN PASSANT PER AQUESTS ESPAIS DURANT UN TEMPS DETERMINAT. HI HAVIA:
- MEMORY AMB PERSONATGES DE MAFALDA
- COMPOSAR CARES AMB MATERIALS DIVERSOS
- RELACIONAR FRASES AMB ELS PERSONATGES QUE LES HAVIEN DIT
- COSIR PERSONATGES 
- FER UNA SOPA QUE SÍ AGRADÉS A NA MAFALDA
- FER UN PUNT-TITELLA 
LA DARRERA ACTIVITAT LA VAM FER TOTS JUNTS: VAM BALLAR LA CANÇÓ YELLOW SUBMARINE AMB UNA COREOGRAFIA INVENTADA PER NA CARMEN.
VAM FER UNA XALADA!











DITA DE PRIMAVERA










MAFALDA

AQUEST CURS LA FESTA DE LA BIBLIOTECA, QUE CELEBRAREM EL PROPE DIVENDRES DIA 23 D'ABRIL, ESTÀ DEDICADA A MAFALDA. JA FA DIES QUE HEM COMENÇAT A FER FEINA SOBRE AQUEST PERSONATGE. ENS AGRADA MOLT!



 

FINAL DEL 2n TRIMESTRE

EL DARRER DIA DEL MES DE MARÇ, COINCIDINT AMB EL FINAL DEL 2n TRIMESTRE, ELS FILLETS I FILLETES VAM ANAR A RECOLLIR ELS CARMELS QUE HAVIEN SORTIT DE L'ARBRE CARAMEL·LER DEL PATI!!!!!!


A MÉS A MÉS, MENTRE JUGÀVEM AL PATI, VAM TENIR LA VISITA DE L'ÀVIA COREMA. ES VENIA A ACOMIADAR DE TOTS ELS INFANTS DE L'ESCOLA.
ADÉU ÀVIA COREMA! ENS HA AGRADAT MOLT TENIR-TE ENTRE NOSALTRES TOTES AQUESTES SETMANES. FINS L'ANY QUE VE!






ANAM A CAÇAR NOMBRES!

EL DIVENDRES DE LA SETMANA PASSADA ELS FILLETS I FILLETES DE LA CLASSE VAM SORTIR A FER UNA VOLTA PEL CARRER AMB L'OBJECTIU DE DESCOBRIR QUE ESTEM ENVOLTATS DE NOMBRES!
AQUEST HA ESTAT EL PUNT DE PARTIDA DE LA UNITAT DIDÀCTICA QUE FAREM I AMB LA QUAL PRETENEM SER CONSCIENTS DE LA UTILITAT QUE TENEN ELS NÚMEROS EN LA NOSTRA VIDUA QUOTIDIANA.









CARNAVAL!

AQUESTA SETMANA HEM CELEBRAT EL CARNAVAL, I TOT I SER UN ANY BEN DIFERENT, L'HEM VISCUT AMB MOLTA IL·LUSIÓ.


 

PIZZA!

AQUESTA SETMANA HEM TORNAT A FER DE CUINERS I CUINERES! HEM FET PIZZES AMB MASSA DE BRÒQUIL I DE COLFLOR, HORTALISSES QUE HAVÍEM COLLIT DE L'HORT AMB NA IRENE.
ENS VAN SORTIR REALMENT BONES! CADA DIA HO FEM MILLOR.


PROJECTE

FAMÍLIES!! DESPRÉS DE MOLTS DEBATS I QUALQUE VOTACIÓ, JA TENIM DEFINIDA LA PREGUNTA DEL NOSTRE PROJECTE D'ENGUANY:

COM EXPLOTEN ELS VOLCANS?

JA TENIM FEINA!

CARNAVAL CARNAVAL

AQUESTA SETMANA A L'ESCOLA CELEBRAM EL CARNAVAL. CADA DIA EL REI CARNESTOLTES ENS VISITA PER DIR-NOS QUE HEM DE DUR POSAT A L'ENDEMÀ. 
ÉS UNA XALADA!!





EXPERIMENTACIÓ

NA MARTA, LA NOSTRA PT, ENS HA PREPARAT UN RACÓ D'EXPERIMENTACIÓ XULÍSSIM: ARRÒS DE COLORS!!!
MIRAU MIRAU, A TOTS ELS FILLETS I FILLETES ELS ENCANTA ANAR-HI A JUGAR.





CARTA A NICARAGUA

LA SETMANA PASSADA, AMB L'AJUDA DE NA JOSEPA, VAM PREPARAR UNA CARTA DE PRESENTACIÓ PER ENVIAR ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE L'ESCOLA CRISTO REY DE SAN LUCAS, NIGARAGUA.





SOBIARNIA ALIMENTÀRIA

JA FA UNES SETMANES QUE HEM COMENÇAT A XERRAR DE LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA, ÉS A DIR, CONSUMIR PRODUCTES LOCALS, QUE RESPECTEN EL MEDI I NO GENEREN DESPESA ENERGÈTICA.
ENTRE D'ALTRES ACTIVITATS, AQUESTA SETMANA HEM XERRAT DE L'ORIGEN D'ALGUNS DELS ALIMENTS QUE MÉS CONSUMIM: EL KIWI, EL MANGO I L'ALVOCAT. ENS HEM FET ALGUNES PREGUNTES COM PER EXEMPLE: HEM VIST MAI UN ARBRE DE KIWIS QUAN ANAM A PASSEJAR PEL CAMP? O L'HEM VIST A UN HORT? HEM VIST UN LLIMONER?
TAMBÉ HEM VISUALITZAT COM SÓN ELS ARBRES QUE FAN AQUESTES FRUITES I HEM LOCALITZAT LA SEVA PROCEDÈNCIA AL MAPA.
HEM FET UNA CONSERSA SOBRE QUÈ IMPLICA DUR FRUITES DES DE TAN ENFORA.
PER ACABAR L'ACTIVITAT, HEM APROFITAT PER MENJAR LES FRUITES.







COQUETES D'ENDIVIA

L'HORT DE LA NOSTRA ESCOLA ESTÀ CARREGAT D'HORTALISSES! AMB UNA ENDIVIA VAM FER COQUETES. VAN SER BONÍSSIMES!!!







AMANIDA

AVUI HEM FET UNA AMANIDA BONÍSSIMA AMB UNA LLETUGA DEL NOSTRE HORT!!!
HI HEM AFEGIT PASTANAGA, TOMÀTIC I OLIVES. 
QUIN BERENAR!!



APRENEM A FER PREGUNTES

DURANT AQUESTES PRIMERES SETMANES DE TRIMESTRE A L'AULA TENIM UNA FEINA MOLT IMPORTANT: ESCOLLIR EL TEMA DEL PROJECTE DEL CURS, AIXÒ ÉS, FER UNA PREGUNTA QUE HAUREM D'INTENTAR RESPONDRE.
PER AQUEST MOTIU,  EL PRIMER QUE HEM DE FER ÉS APRENDRE A FER BONES PREGUNTES, NO ÉS EL MATEIX FER PREGUNTES SIMPLES QUE PREGUNTES COMPLEXES. PER PODER FER BONES PREGUNTES, DE VEGADES FEM CONVERSES, MENTRE QUE D'ALTRES ENS SERVEIX LLEGIR UN LLIBRE: SEMPRE HI HA COSES INTERESSANTS QUE ENS AGRADARIA SABER!!
A L'AULA TENIM UN RACÓ AMB LLIBRES DE DIFERENTS TEMÀTIQUES QUE ENS AJUDEN PENSAR.








QUAN FEM PREGUNTES, LES HEM D'ORDENAR. PRIMER HEM DE SABER SI SÓN DE FÀCIL RESPOSTA, O NO. QUAN TENIM LES PREGUNTES COMPLEXES DESTRIADES, CAL REORDENAR-LES EN GRANS TEMES, AIXÍ TENIM MÉS CLARS QUINS SÓN ELS INTERESSOS GOBALS DE L'AULA.








I AQUEST ÉS EL PUNT EN QUÈ ENS TROBAM ARA. A PARTIR D'AQUÍ, HAUREM D'ESCOLLIR UN TEMA I TRIAR, O REFER, UNA PREGUNTA QUE ENGLOBI ELS INTERESSOS DE LA MAJORIA DE FILLETS I FILLETES DE LA CLASSE.

TENIM FEINA!!!

CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA

AQUEST CURS A LA CLASSE DE 4 ANYS HEM COMENÇAT A FER FEINA DE FORMA MÉS ESPECÍFICA AMB EL CONEIXEMENT DE LES LLETRES, EL SEU SO, LA SEVA GRAFIA...

EN AQUEST MARC S'INCLOUEN LES ACTIVITATS DE CONSCIÈNCIA FONOLÒGICA, QUE IMPLICA L'HABILITAT PER NOTAR, PENSAR O MANIPULAR ELS SONS INDIVIDUALS EN LES PARAULES. (SER COSCIENTS DE LES LLETRES I EL SEU SO).

ENLLAÇATS MÉS AVALL, VOS DEIXO DOS JOCS LPER TREBALLAR AQUESTA HABILITAT DES DE CASA, SI VOS VE DE GUST.




BONES FESTES!

AVUI HEM OBERT ELS SOBRES DEL CALENDARI D'ADVENT CORRESPONENTS ALS DIES 23 I 24 DE DESEMBRE. COM QUE JA NO SEREM A L'ESCOLA, VOS PROPOSAM QUE FACEU LES ACTIVITATS A CASA DURANT LES VACANCES!
 


 
QUE PASSEU UN BON NADAL!
 


CALENDARI D'ADVENT

NA MARTA, LA MESTRA PT DE LA NOSTRA CLASSE ENS VA DUR UN CALENDARI D'ADVENT XULÍSSIM! CADA DIA OBRIM UN SOBRE I TENIM UNA ACTIVITAT PER FER: "CADA VEGADA QUE VEGEM NA CARMEN LI HEM DE CANTAR: FUM, FUM, FUM...", "FER UNA ABRAÇADA A ALGÚ", ...


JOAN MIRÓ

FA UN PARELL DE SETMANES QUE HEM COMENÇAT UNA UNITAT DIDÀCTICA SOBRE L'ARTISTA JOAN MIRÓ.  AQUESTA ACTIVITAT LA REALITZAM ELS DIMECRES EN GURP DESDOBLAT (MENTRE L'ALTRE MIG GRUP ÉS A PSICOMOTRICITAT).
HEM OBSERVAT ALGUNS DELS SEUS QUADRES, ENS HEM FIXAT EN COM PINTAVA, QUINS COLORS FEIA SERVIR... 
NOSALTRES JA HEM COMENÇAT A FER ALGUN DIBUIX EMPRANT LA SEVA TÈCNICA.. CONTINUAREM TREBALLANT L'AUTOR DESPRÉS DE LES VACANCES.







SIMULACRE

LA SETMANA PASSADA VAM REALITZAR EL SIMULACRE D'EVACUACIÓ EN CAS D'EMERGÈNCIA. COM QUE NO ENS PODEM REUNIR AMB INFANTS D'ALTRES GRUPS, VAM FER EL SIMULACRE PER CLASSES.

VA ANAR MOLT BÉ, TOTS I TOTES VAM SEGUIR LES INDICACIONS QUE HAVÍEM EXPLICAT AMB ANTERIORITAT I VA SER UN ÈXIT!


RECYCLEAN

AQUESTA SETMANA HEM COMENÇAT A RALLAR I FER FEINA SOBRE EL RECICLATGE I LA IMPORTÀNCIA DE TENIR CURA DEL MEDI AMBIENT.

AQUÍ VOS DEIXAM EL CONTE D'EN RECYCLEAN, UN PERSONATGE QUE ENS AJUDA A TENIR PRESENT QUE HEM DE REALITZAR BONES PRÀCTIQUES MEDIAMBIENTALS. 

 

JOC DE BONES PRÀCTIQUES.
CLICAU DAMUNT DE LA IMATGE D'EN RECYCLEAN I RESOLEU LES PREGUNTES. 
SEREU BONS RECYCLATORS!!!!



REUNIÓ

BENVOLGUDES FAMÍLIES, AQUÍ TENIU EL RESUM DE LA REUNIÓ PEDAGÒGICA D'ENGUANY PER SI EL VOLEU CONSULTAR.

 

RECORDAU...



TOTS SANTS

AQUESTA SETMANA HEM CELEBRAT LA FESTA DE TOTS SANTS.!

UNA DE LES FEINES QUE HEM FET HA ESTAT TREBALLAR LA LECTOESCRIPTURA A PARTIR DE LA RECEPTA. QUAN VAM TENIR CLARS ELS INGREDIENTS QUE NECESSITAM PER FER BUNYOLS, VAM FER LA MASSA, AMB LA QUAL VAM PODER JUGAR.


CLICAU DAMUNT LA IMATGE PER VEURE LES FOTOS...


DIJOUS DIA 29 VAM MENJAR BUNYOLS. LA COMISSIÓ DE FESTES ELS VA ENCOMANAR, I ENS EN VAN DUR 2 PER FILLET/A. NOSALTRES ELS VAM COMPTAR, PER SABER SI HI EREN TOTS!!!!!!!!!! N'HI HAVIA 44!!! 2 PER FILLET/A, 2 PER NA LAURA I 2 PER NA IRENE, LA MESTRA D'ANGLÈS. VAN SER BONÍSSIMS!!!







QUANTS BUNYOLS HEM D'ENCOMANAR?

ENGUANY LA FESTA DE TOTS SANTS L'HAUREM DE CELEBRAR UN POC DIFERNET, I COM QUE NO PODEM FER NOSALTRES ELS BUNYOLS,  ELS ENCOMANAREM A UN FORN.

DES DE LA COMISSIÓ DE FESTES, LA COORDINADORA DE LA QUAL ÉS NA MARIAJO, LA MAMÀ DE N'IAS, VA DIR QUE PODÍEM ENCOMANAR 2 BUNYOLS PER FILLET I FILLETA. QUANTS BUNYLS HAVÍEM DE DEMANAR PER A LA NOSTRA AULA?? SOM 20 INFANTS, I VOLEM 2 BUNYOLS PER HOM... 

EN PETIT GRUP HEM FET MOLTA FEINA PER INTENTAR RESOLDRE AQUEST PROBLEMA.  AQUÍ TENIU EL RESULTAT!!

GRUP TARONJA - NIVOLAT: KAI, MIREIA, KILIAN, CLOE, MARCO



GRUP TARONJA - SOL: NICOLE, LEO, ALEXIA, POL, IAS



GRUP VERD - LLAMP:  EMMA, OLIVER, LARA, ÁLEX, SIMÓN A.



GRUP VERD - ESTRELLA:  LLUC, ISONA, LAIA, EINAR, SERENA


QUAN VAM TENIR RESOLT EL PROBLEMA, VAM FER ARRIBAR UNA NOTA A NA MARIAJO, DE PART DE TOTA LA CLASSE, PERQUÈ SAPIGUÉS QUANTS BUNYOLS HAVIA D'ENCOMANAR PER A NOSALTRES. N'IAS LI VA DONAR....

I AVUI NA MARIAJO ENS HA CONTESTAT AMB UN VÍDEO!!! ENS HA ENCANTAT REBRE'L!!!


DIJOUS, A HORA DE BERENAR, HAUREM DE COMPTAR ELS BUNYOLS, N'HI HAURÀ 40??


CANÇONS DE TARDOR

DURANT AQUESTES SETMANES ESTEM TREBALLANT ALGUNES CANÇONS RELACIONADES AMB LA TARDOR I LA FESTA DE TOTS SANTS.

   


NORMES D'AULA

ARA QUE JA ENS HEM ADAPTAT A LA NOVA RUTINA DE CLASSE, TENIM LA NECESSITAT DE PARLAR DE QUINES COSES PODEM FER A L'ESCOLA. D'AQUESTA MANERA, EVITAREM CONFLICTES I TOTS ESTAREM MÉS CONTENTS.

PER AQUEST MOTIU, FA UNS DIES HEM INICIAT UNA NOVA FEINA, QUE ACABARÀ AMB L'ELABORACIÓ, DE FORMA CONJUNTA, DE LES NORMES DE LA NOSTRA CLASSE.

HEM COMENÇAT PER FER UNA FEINA INDIVIDUAL: CADA INFANT HA PENSAT UNA COS POSITIVA DE VENIR A L'ESCOLA (QUÈ T'AGRADA DE L'ESCOLA QUE NO POTS FER ENLLOC MÉS...) I UN ASPECTE NEGATIU (QUÈ NO T'AGRADA DEL QUE PASSA A LA NOSTRA CLASSE...). DESPRÉS HO HAN ESCRIT A UN PAPERET.

AMB EL QUE HAN ESCRIT ELS INFANTS HEM ELABORAT DOS MURALS, ON HEM ANAT PENJANT LES IDEES QUE HAN ANAT SORTINT.

 

 



ARA HEM FET UNA PASSA MÉS, I EN PETIT GRUP PENSAM QUÈ VOLEN DIR AQUESTES FRASES I PARAULES, I COM LES PODEM RESUMIR I TRANSFORMAR EN UNA NORMA. ÉS UNA FEINA DIFÍCIL, PERÒ AMB PACIÈNCIA VA SORTINT.

VOS ANIREM INFORMANT!!!


ANIVERSARIS

MIRAU QUIN PASTÍS MÉS POLIT QUE TENIM A L'ESCOLA!!! EL TREIM QUAN QUALQUE COMPANY O COMPANYA CELEBRA EL SEU ANIVERSARI.

 

QUI SOM NOLTROS?

UNA DE LES ACTIVITATS QUE HEM REALITZAT DURANT LES PRIMERES SETMANES DE CURS HA ESTAT LA DE PRESENTAR-NOS: QUI SOM ELS FILLETS I FILLETES DE P4?

CADA INFANT VA PENSAR I ESCRIURE UNA COSA QUE LI AGRADA O QUE EL DEFINEIX. AMB AQUESTS ESCRITS, I AMB LES FOTOS QUE VAN DUR DE CASA, VAM ELABORAR UN MURAL MOLT XULO.

UN COP FETA AQUESTA PRIMERA FEINA, CADA FILLET I FILLETA VA PODER EXPLICAR, A LA RESTA D'INFANTS, ALGUNS D'AQUESTS INTERESSOS I AFICIONS.

AQUESTA FEINA VA SER UNA MICA LLARGA, PERÒ MOLT INTERESSANT. ENS VA PERMETRE CONÈIXER-NOS UN POC MILLOR. 







JA TENIM NOM DE CLASSE!!

EL PASSAT DIVENDRES VAM FER LA DARRERA VOTACIÓ PER DECIDIR QUIN NOM VOLÍEM TENIR A LA NOSTRA CLASSE:

SEREM LA CLASSE DELS PERSONATGES!!


NOM DE CLASSE

UNA DE LES FEINES QUE TENIM ENGEGADES ACTUALMENT A LA CLASSE ÉS L'ELECCIÓ DEL NOM QUE ENS IDENTIFICARÀ DURANT AQUEST CURS.  COM QUE NO ÉS UNA ELECCIÓ SENZILLA, HEM PAUTAT LA TASCA EN DIFERENTS MOMENTS I ACTIVITATS:

1. CONVERSA EN GRAN GRUP SOBRE QUÈ VOL DIR POSAR UN NOM DE GRUP.  RECORDAM QUE L'ANY PASSAT EREN LA CLASSE DELS TAURONS...

2. CADA INFANT HA DE PENSAR, EN SILENCI, UN NOM QUE LI AGRADARIA TENIR ENGUANY, AMB LA PREMISA QUE NO POT SER CAP ANIMAL. NO HO PODEM DIR A NINGÚ, ÉS UN SECRET!!

3. D'UN EN UN, I AMB L'AJUDA DE LA MESTRA, ESCRIUEN EL NOM QUE HAN PENSAT.

4. ENS REUNIM I, AMB L'AJUDA D'UNES IMATGES, ANAM DIENT ELS NOMS QUE HAN ESCRIT ELS INFANTS. PENJAM UNS CARTELLS AMB NOM I IMATGE.


PINTORS, ARENA, COTXES


TRACTORS, PRINCESES, TITÀNIC


FRUITA, LA MAR, FILLETS


ROBOTS


MOTOS, SUPERHEROIS


SPIDERMAN, PARACAIGUDES


ESPORTS, GEGANTS

5. REPASSAM LES DIFERENTS PROPOSTES. CADA FILLET I FILLTEA DIU QUIN NOM, D'ENTRE ELS PROPOSATS, LI AGRADA MÉS. POSAM UN GOMET AL NOM ESCOLLIT. COMPTAM QUANTS GOMETS TÉ CADA PROPOSTA. ELS CARTELLS QUE NO TENEN GOMENT, ELS LLEVAM.

6. ENS ADONAM QUE PODEM AGRUPAR LES PROPOSTES QUE QUEDEN EN DOS GRANS GURPS : VEHICLES I PERSONATGES. DECIDIM QUE LA VOTACIÓ FINAL SERÀ ENTRE AQUESTS DOS NOMS. 



VEHICLES


PERSONATGES

ARA ESTEM EN AQUEST PUNT. INTENTAREM FER LA VOTACIÓ A FINAL DE SETMANA... JA VOS INFORMAREM!!!!


RACONS

AVUI NA MARTA, LAL MESTRA PT, ENS HA PRESENTAT ALGUNS JOCS PER TREBALLAR LA MOTRICITAT FINA: JOCS DE MANIPULACIÓ PER EXCERCITAR ELS DITS!

HEM COMBINAT AQUESTA ACTIVITAT AMB LA PRESENTACIÓ DE DOS JOCS NOUS AL RACÓ DE LLETRES!












DITA DE LA TARDOR

DURANT AQUESTS DIES HEM COMENÇAT A FER ALGUNES FEINES DE LA TARDOR. AQUESTA ÉS LA DITA QUE APRENDREM...



HORARI

'HORARI QUE SEGUIREM AQUEST CURS.






PER FI JA SOM TOTS A LA CLASSE!!!!!!

AQUÍ TENIU LA FOTO DELS FILLETS I FILLETS DE 4 ANYS!!!




 









BENVINGUTS AL NOU CURS

TOT I QUE SIGUI UN CURS ESPECIAL, L'INICIAM AMB IL·LUSIÓ I MOLTA ENERGIA!!!



_______________________________________

AQUÍ VOS DEIXO EL RESUM DE LA REUNIÓ DE PRINCIPI DE CURS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada