dimarts, 24 de març de 2020

PER VOSALTRES FILLETS I FILLETES!
FEM UNA MICA D'EXERCICI?


Aquests dies a casa també és important que els infants facin exercici, ja que és necessari per al seu desenvolupament físic i psíquic.

Amb l’activitat física treballem la coordinació, la resistència, la flexibilitat, el ritme, l’equilibri.... A més de l’autoestima, la seguretat,...


Us proposem algunes activitats físiques que combinen diversió i moviment amb recursos que podem tenir a casa:

  •  Amb pilotes de diferents mides i asseguts al terra ens les passem fent-les rodolar.
  •  Fem bolles de paper de diari i improvisem una cistella de bàsquet. Juguem a llançar-les!
  •  Amb els animals de peluix, fem el so d’un animal i l’infant l’ha d’anar a cercar i portar-lo a un altre lloc de la casa.
  • Fer un circuit per la casa o al pati: botar entre llibres, fer un túnel amb una tela i cadires, fer un zig zag amb bòtils de plàstic,...
  • Fer una hamaca amb una manta: dos adults subjecten els extrems mentre balancegen a l’infant.
  • Posar música i ballar tots junts! Us recomanem la web de CANTAJUEGOS !


Aquestes activitats són opcionals, però ens agradaria saber si ho heu passat bé jugant o quina activitat us ha agradat més. Si voleu podeu deixar un petit comentari, gràcies!


UNA MÀ DE CONTESUNA MÀ DE CONTES és un programa dedicat a explicar contes d'una manera molt creativa a on es combina la literatura, la il·lustració, la música i els mitjans audiovisuals.


En aquest web hi trobareu tot tipus de relats: tradicionals, moderns, multiculturals, d'emocions, valors i també d'aventures! 

Us deixem una mostra amb el conte de na "Rinxols d'Or" 

Esperem que us agradi!